Welcome

Welcome

 

Velkommen til min nye blog!! 🙂

Jeg er en dansk sangerinde og sangskriver som er bosiddende i København, nærmere bestemt i Ørestaden. Min store passion er musik og jeg har sunget siden jeg var helt lille og skrev min første sang som 9- årig. I bloggen vil jeg blandt andet give et indblik i mit liv som sangerinde og de oplevelser der følger med. Min anden passion er at rejse og opleve verden. Bloggen vil derfor også komme til at indeholde en masse tips og tricks til smukke og fede rejsemål. Jeg glæder mig til at dele mine passioner og oplevelser med jer læsere. Xx

 

Welcome to my new blog !! 🙂

I am a danish singer and songwriter living in Copenhagen, Denmark. My biggest passion in life is music and I have been singing since I was very little. I wrote my first song by the age of nine. My goal with this blog is to give you a sneak peek into my daily life as a singer and to share all the great experiences that follow with my life as an artist. My other great passion in life is to travel and see the world. With this blog I hope to be able to give you tips and tricks about beautiful and amazing places to travel to all over the world. I am excited about sharing my life and passions with you and I hope you will follow my journey. Xx

 

foto-146

 

Skærmbillede 2015-01-22 kl. 19.50.54

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Welcome