My way into the music business

My way into the music business

Min vej til musikken: Som tidligere nævnt har jeg sunget stort set altid. Lige siden jeg kan huske har sang og musik altid været min foretrukne måde at udtrykke mig på. Uanset om jeg har været glad eller ked af det, har jeg altid kunne udtrykke det bedst igennem mine sange. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har stået på mit værelse med en mikrofon i hånden (eller en deodorant )  🙂 og drømt mig væk og forestillet mig at jeg stod på en stor scene. Eller de utallige gange jeg er kommet igennem et skænderi eller en svær situation, ved at sætte mig ved klaveret og udtrykke mine følelser igennem sang og sangskrivning.

My way into the music business: Ever since I can remember I have always loved to sing. Music has always been the best way for me to express how I am feeling.  If I was ever feeling sad or was in an argument with someone music has always helped me through it. I can’t count all the times I rehearsed in my room growing up standing with a microphone in my hand (or a deodorant pretending to be a microphone) 🙂 I was dreaming away and picturing myself standing on a big stage performing in front of lots of people. 

Skærmbillede 2015-01-23 kl. 11.11.39
Da jeg er opvokset i en familie med en dansk mor og en amerikansk far er jeg vokset op med både dansk og engelsk som modersmål. Det har derfor været meget naturligt for mig at skrive sange på engelsk og det er også mit foretrukne sprog at synge på.

My mother is danish and my father is american. I grew up in Denmark and have lived here all my life. I have been speaking both english and danish since my childhood and therefore it is very natural for me to sing both languages. But i actually prefer to sing in english.   

Skærmbillede 2015-01-23 kl. 11.10.44

Musikbranchen er en hård branche og det kan være svært at få foden indenfor. Jeg er dog af den overbevisning at hvis der er noget du  virkelig brænder for og du er talentfuld så vil der altid være en vej. Jeg startede med at sende demobånd til forskellige pladeselskaber. Allerede som 13 årig sendte jeg mit første demobånd (dengang et kassettebånd) 🙂 til Sony Music. Jeg havde ikke regnet med at få svar tilbage da de modtager tusindvis af demoer. Jeg var derfor meget overrasket og glad da jeg fik svar tilbage og kort tid efter blev inviteret i et proffessionelt studie for at synge. (For første gang i mit liv) planen var at de ville starte en pigegruppe og de mente at jeg ville passe godt der. Pigegruppen blev dog aldrig til noget, men oplevelsen gav mig blod på tanden til at fortsætte.

The music business is a tough one and it can be difficult to start a career. But I strongly believe that if you really want to make it in the business and you have true talent and  dedication you will always find a way. I started by sending demo tapes to different record companies when i was 13 years old. (at that time it was cassette tapes) 🙂 The first demo I sent was to Sony Music. I didn’t expect to hear from them because they receive thousands of demos. But to my big surprise i heard from them and shortly after I was invited to sing in a professional studio in Copenhagen for the first time in my life. Their plan was to start a girl group. The group however never was formed but getting positive feedback from record companies only made me more excited to continue.

Skærmbillede 2015-01-23 kl. 11.11.03

 

   

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My way into the music business