Instagram

Melodi Grandprix 2015

Så er det endelig helt officielt at jeg skal deltage i årets Melodi Grandprix som bliver afholdt den 7. februar i Gigantium i Ålborg. Jeg glæder mig så utroligt meget og det har været svært at skulle holde det hemmeligt så længe. Jeg blev udvalgt allerede i november måned, så det er mange måneder at skulle holde sin mund 🙂 Jeg skal synge sangen “Mi Amore” sammen med Rene Machon. Det er jeg super glad for, da jeg synes vi komplementerer hinanden rigtig godt og han har en fed stemme. Vi brænder begge to for musikken og glæder os til at give alt hvad vi har på scenen i Gigantium. I kan se flere updates på vores officielle facebookside https://www.facebook.com/tinaogrene?fref=ts  Er der mon nogle læsere der skal ind og se showet? Det bliver den vildeste fest. Xx kys for nu.

foto 5

foto 3foto 1 foto 2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram