Melodi Grandprix 2015

Music video for “Mi Amore”

Skærmbillede 2015-01-26 kl. 19.28.13

Jeg er hjemme igen efter et vellykket pressemøde på The Standard Cafe hvor vi blev interviewet af hele den danske presse og fik mulighed for at fortælle mere om vores sang “Mi Amore”. Vi skød videoen til sangen i DR’s studier og det har været en fantastisk oplevelse indtil nu. René og jeg er super glade for videoen som vi også først selv har set i dag. Hvis du ikke har set musikvideoen endnu kan du se den her: https://www.youtube.com/watch?v=ks3gOQSYse8

Im home again now after a press meeting today with all the big medias and tabloids in Denmark. René and I talked about our song “Mi Amore” which we are very honored to sing. We are so excited to participate in the song contest “Melodi Grandprix.” If you haven’t seen the Music video yet you can watch it right here:  https://www.youtube.com/watch?v=ks3gOQSYse8

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melodi Grandprix 2015