Music video for "Mi Amore"

DMGP Pressemøde

Det har været helt overvældende så meget positiv respons vi har fået på vores sang “Mi Amore”. Både den danske og udenlandske presse har virkelig taget godt i mod vores sang. Pressemødet igår var en vild oplevelse. Intet mindre en 60 forskellige fotografer og journalister var mødt op for at dække begivenheden. Vi fik også mødt de andre deltagere som var super søde. Grand Prix legenden Jørgen de Mylius har ifølge DR tidligere i dag sat os i top tre. Det er vi meget beæret over. Du kan se artiklen her:  http://www.dr.dk/event/melodigrandprix/grand-prix-top-3-her-er-mylles-favoritter Her er lidt snapshots fra dagen taget med min mobil. Beklager at kvaliteten ikke er den bedste.

foto 2 kopi 2 foto 1 kopi foto 2 kopi foto 3 kopi 2  foto 4 kopi foto 1 kopi 2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Music video for "Mi Amore"