DMGP Pressemøde

Behind the scenes

Her er lidt “behind-the-scenes” billeder fra da vi skød videoen til vores sang “Mi Amore”. Det er en fornøjelse at arbejde  med så mange dygtige mennesker der brænder for det ligeså meget som vi selv gør. Vi er på vej til et interview snart og i morgen tidlig kl. 7 er vi på live fra Radio Køge. Hvis du bor i nærheden af Køge så lyt med 🙂

A few “behind-the-scenes” pictures of when we shot the video for “Mi Amore” at Danmarks Radio. It is a pleasure to work with such dedicated and talented people. We are on our way to an interview soon and tomorrow we will be live at 7  0’clock on a local radio station called “Radio Køge”. 

 image005 image014 IMG_9065 2IMG_9019 2 IMG_9066

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DMGP Pressemøde