Behind the scenes

“Mi Amore” on Itunes and Spotify

Skærmbillede 2015-01-28 kl. 17.55.52

Vores sang “Mi Amore” er ude på Itunes og Spotify. Du kan købe den på Itunes ved at klikke her og du kan lytte til den på Spotify lige her. Tusind tusind tak til alle jer der støtter os. Vi er utroligt taknemmelige og det betyder rigtig meget for os med al den positive feedback og kærlighed vi har fået. Lad os vinde det her sammen!! Xx

Our song “Mi Amore” is now available on iTunes and Spotify. You can buy it on Itunes by clicking here  And you can listen to it on Spotify right here Thank you so much to all the people supporting us. We are very grateful for all the positive feedback and love we have received from our fans. Lets win this together!! Xx

You can also find “Mi Amore” on  this link as well: http://lnk.to/MiAmore

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behind the scenes