"Mi Amore" on Itunes and Spotify

In the city

IMG_9874 IMG_9867 IMG_9861 IMG_9865 IMG_9868 IMG_9872

Jeg mødtes med to dejlige veninder forleden for at catche up da vi ikke har set hinanden i et stykke tid. Vi tog på Café Norden i indre by for at spise aftensmad og snakke om alle de nye ting, der er sket på det sidste og selvfølgelig også, for at fejre min deltagelse i Grandprix. Jeg bliver altid i godt humør når jeg er sammen med dem!! 🙂

Café Norden har en god og hyggelig atmosfære og så ligger det meget centralt på Strøget. Jeg fik en laksesandwich med røræg og jordbær?!  Umiddelbart et lidt sjovt mix, men den smagte godt. Dejligt at komme ud og så er der jo Copenhagen Fashion Week i denne uge, så indre København summer af liv. Jeg er dog meget fokuseret på Grandprix  og bruger det meste af min tid på at forberede showet og svare på interviews fra ind og udland. Kys for nu. Xx

The other day I met with two great friends for dinner to catch up. Its been a while since we last saw each other so it was rally nice to see them again. Of course we had a lot of catching up to do and I always get in a good mood when I see them. This week is Copenhagen Fashion Week so the city is buzzing and lots of people are going out. Im focused on “Melodi Grandprix” at the moment. Only one week to go! Im so excited and a lot of my time is spent rehearsing to give the best show possible and giving interviews to danish and international press. Talk to you soon babes. Xx 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Mi Amore" on Itunes and Spotify