In the city

In the studio in Stockholm

IMG_9314 IMG_6840 IMG_6851 IMG_6856 DSC_1410 DSC_1407 DSC_1398IMG_6873 IMG_6885 IMG_6860

Vi fløj til Stockholm for at indspille “Mi Amore” i et super fedt studie sammen med de svenske sangskrivere Thomas G:son og Henrik Sethsson. Vi fulgtes derover med Henrik Sørensen som er label manager for Sony music Entertainment. Jeg havde aldrig været i Stockholm før, så det var en stor oplevelse at se byen og ikke mindst møde sangskriverne bag vores Grandprixsang. Flyveturen derhen tog under 1 time, så det føltes som om vi lige var lettet og så var vi der 🙂 Vi blev efterfølgende kørt i taxa til studiet.  René og jeg var begge to meget spændte på indspille sangen og møde hele holdet bag. Dagen gik over al forventning og vi havde virkelig en fantastisk dag i studiet da vi inspillede “Mi Amore”. G:son og Sethsson er utrolig søde og professionelle at arbejde sammen med og så har de ikke mindst en rigtig god humor. Vi grinede meget og havde det sjovt under indspilningen. De er to erfarne herrer og har begge været med til at skrive utallige grandprix hits til blandt andet Spanien, Sverige, Norge, Finland og Danmark. Thomas G:son står også bag en af mine yndlings sange som er Loreens “Euphoria” der vandt Eurovision i 2012. Det er virkelig en drøm der går i opfyldelse at få lov at arbejde med så talentfulde og dedikerede mennesker. Nu er der kun 7 dage tilbage til vi står på scenen i Gigantium. Sommerfuglene er så småt ved at melde sin ankomst og René og jeg er klar til at give alt hvad vi har for at showet bliver så godt som overhovedet muligt. Det bliver én stor fest!! Kys for nu. Xx

We flew to Stockkolm to record “Mi Amore” in the studio together with the swedish songwriters Thomas G:son and Henrik Sethsson. We went there together with Henrik Sørensen who is the label manager for Sony music Entertainment in Denmark. I had never been to Stockholm before so it was a great experience to see the city and meet the songwriters for the first time. The trip from Copenhagen to Stockholm was very short and took less than one hour and after we got a taxi to the studio. We had an amazing time recording with G:son og Sethsson and the rest of the crew. They are incredibly sweet and very professional guys and they also have a great sense of humor. They have both written many hits for “Grandprix” hits for Spain, Norway, Denmark and Finland. Thomas G:son has written one of my favourite songs of all time “Euphoria” sung by Loreen who won The Eurovision in 2012. It is a dream come true and a great honor to work with such talented and dedicated people like them. Now there is only 7 days until the show and we are so excited. René and I are working hard to give the best show possible. Its is going to be one big celebration!!  Xx

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In the city