In the studio in Stockholm

Nialaya

IMG_9937 IMG_9941 IMG_9942 IMG_9946 IMG_9955

foto 2 foto 1

Jeg går generelt ikke med så mange smykker til hverdag og kan godt lide at holde det enkelt. Men hvis jeg skal nævne et smykkefirma, jeg virkelig elsker, er det Nialaya. Jeg er stort set vild med alle deres smykker! Jeg kan nærmest få timer til at gå med at kigge på hjemmesiden og forestille mig hvilke smykker, der ville se flotte ud til et specielt outfit. Især deres armbånd er virkelig fede samtidig med at de har et eksklusivt look!!  Og så synes jeg også det er ret cool at firmaet er startet af den danske iværksætter Jannik Olander. Han tog til Los Angeles og satsede alt på at bygge et succesfuldt firma op. Han startede selskabet i en lille garage og nu sælger han smykker til hele verden og åbner også snart en ny forretning i New York. Hans kunder er store kunstnere og celebrities som Jennifer Aniston, Justin Bieber og P. Diddy. Jeg bliver utroligt inspireret af folk der satser alt på at forfølge deres drøm og arbejder hårdt for at få tingene til at ske. Jeg har selv en drøm om at starte mit eget firma på et tidspunkt. Men først og fremmest er musikken min største passion og det jeg virkelig brænder for. På lørdag skal jeg optræde foran ca 8.000 mennesker i Gigantium og 2 millioner seere hjemme i stuerne til dansk Melodi Grandprix. Det bliver så vildt !!

I normally don’t wear a lot of jewelry on a daily basis because I like to keep it simple. But one jewelry company that I really LOVE is Nialaya. I am crazy about their different styles and I can literally  spend hours just looking at their website browsing through the different jewelries. Just fantasizing about which jewelry would fit different outfits. I am especially a fan of the Nialaya bracelets. They look really cool and exclusive at the same time!  One thing I also find really cool is the fact that the company was started by the danish entrepreneur Jannik Olander. He moved to Los Angeles and risked everything to build up a successful company. He started the company in a small garage and now he is selling jewelry to all over the world. And he will also soon be opening a new store in New York. His clients are big artists and celebrities such as Jennifer Aniston, Justin Bieber and P. Diddy.  I really get inspired by people who risk it all and follow their dreams and work hard to make them come true. I have a dream myself of starting a business one day. But my biggest passion in life is music and right now my main focus is the fact that I will be performing in front of 2 million viewers on saturday at the danish Eurovision. “Melodi Grandprix” I can’t wait!!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In the studio in Stockholm