Godmorgen

Nailfix

 

foto 2foto 4 foto 7 foto 1 foto 6 foto 3 foto 5 foto 8

I dag har jeg været inde hos Nailfix på Store Kongensgade der ejes af super dygtige og søde Sol Quito. Som tidligere nævnt er det første gang, jeg har fået lavet negle, men helt sikkert ikke den sidste!! Jeg er virkelig glad for resultatet og synes de er blevet super flotte!  Det kan man vidst godt gå hen og blive afhængig af 🙂 Vi valgte at gå efter en flot nude farve tilført massere af glans for at holde det naturligt. Samtidig er neglene ikke blevet alt for lange, da de skal passe til den kjole jeg skal have på. Glæder mig så meget til at vise kjolen til mine søde læsere!! Mon ikke der kommer et lille sneak peak af kjolen snart 😉  Jeg mødte to andre MGP deltagere som også fik lavet negle hos Nailfix i dag. Nemlig Sarah Sukurani og Julie bjerre.  Vi glæder os alle super meget til showet på lørdag. Hvis du vil se flere smukke negle kan du tjekke @nailfix ud på instagram ud her.  Min egen instagram hedder @tinasmusic og den kan du finde lige her 🙂

Today i went to get my nails done at Nailfix in the center of Copenhagen. As mentioned earlier this is the first time in my life I have gotten my nails done professionally. But it definitely wont be the last!! I am very happy with the result and I think they look great. we went for a nude and natural look because I want them to fit well with the beautiful dress I will be wearing at the show on saturday. If you want to see more gorgeous nails check out her instagram @nailfix here. My own instagram is called @tinasmusic and you can find it right here 🙂  talk to you later babes. Xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen