Nailfix

Morning training

foto 4 foto 1 foto 2 foto 3

I dag står den mest på pakning af min kuffert og forberedelser til showet da jeg flyver til Ålborg i morgen sammen med René og resten af crewet. Men inden da er det fedt at starte dagen med lidt træning. Jeg har valgt at investere i en motionscykel til min lejlighed da jeg ikke er den store fan af at gå i motionscenter. Jeg synes hurtigt at man kommer til at bruge utrolig lang tid på at pakke taske, transport derhen osv. Så jeg nyder virkelig at at kunne træne hjemmefra og bruger den når det passer ind i min tidsplan. Både om morgenen og aftenen. Allerhelst foretrækker jeg at løbe en tur udenfor i naturen eller at stå på rulleskøjter. Men det er ikke noget jeg får gjort om vinteren, derfor er det rart at have sin egen motionscykel så man holder træningen ved lige i vinterhalvåret. Det har i hvert fald fungeret rigtig godt for mig!

Dagen i dag er startet godt 🙂 Min søde kæreste har lavet en lækker omelet til mig og vi har lavet frisk juice af æbler, grapefrugt og ananas. Så bliver det ikke meget bedre i min verden! Min kæreste arbejder som kok på et fem-stjernet hotel i København så når han laver mad er det så fuglene synger. Ja, jeg klager i hvert fald ikke 😉 Håber I får en dejlig dag allesammen. Kys for nu. Xx

Today I am packing my suitcase and preparing to go to Ålborg tomorrow with René and the rest of the crew. But before that I like to start my day with some training. I bought a gym bike to have at home for training because I am not a big fan of going to the gym. I prefer to train from home when it fits my schedule. I love running outside in the nature as well or rollerblading but only when it is summer time. Right now Denmark is too cold for that. Today started off really good with omelet and a fresh juice. I wish you all a great day. Kisses Xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nailfix