Outfits

Første lydprøve – Gigantium

(null)

Foto: taget fra instagram @drgrandprix

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Foto: taget fra instagram @drgrandprix

(null)

Foto: taget fra instagram @drgrandprix

 

(null)

Vi har lige været i Gigantium for at lave første lydprøve til vores sang “Mi Amore”. Det er altid lidt nervepirrende første gang man skal øve sangen igennem på den rigtige scene. Men det gik super godt og nu er vi, om muligt, endnu mere spændte på showet på lørdag. Om lidt skal vi interviewes af Ekstra Bladet og Politiken og i aften står den på Grandprixfest på Jomfru Anegade med hele holdet og alle artisterne. Det bliver dog ikke det helt vilde for vores vedkommende, da vi gerne vil gøre vores allerbedste uden at vågne op med tømmermænd i morgen 😉 Men lørdag efter det store show giver vi den gas!! Husk at du kan følge os på vores officielle facebookside Tina og Rene og på instagram @tinasmusic og @renemachonmusic. Kys for nu kære læsere. Xx

We just had our first rehearsal for our song “Mi Amore” at the concert hall Gigantium. Everything went really well on stage and now we are even more excited about the big show on saturday. Later we have some interviews with some danish newspapers and tonight we will have a big “Grandprix” party together with all the other artists. We are looking forward to that. Remember you can find us on our official Facebook site Tina og Rene and on instagram  @tinasmusic og @renemachonmusic.

   

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfits