Første lydprøve - Gigantium

Min Smukke Grandprix Kjole

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jeg har glædet mig meget til det tidspunkt, hvor jeg måtte vise billeder af min smukke Grandprix kjole. Jeg er så vild med den kjole jeg skal have på!! Kjolen er lavet af den dygtige designer Ann Wiberg som ejer Trash-Couture. Hun har blandt andet også lavet kjoler til kongehuset, så jeg er meget beæret over at måtte bære så smuk en kjole!! Der er rigtig mange flotte detaljer i kjolen og toppen er lavet som et korset. Jeg føler mig som en ægte prinsesse når jeg har den på, og jeg synes den passer super godt til vores sang “Mi Amore”, som er en ægte kærligheds-power-ballade. Om lidt har vi sangprøver og interviews med pressen og I aften skal vi have generalprøve! Det er et stramt program vi har her i Ålborg, men samtidig super fedt at det hele er så intenst.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første lydprøve - Gigantium