Min Smukke Grandprix Kjole

Melodi Grandprix i aften!!

 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 

(null)

(null)

Så er dagen endelig kommet og I aften skal René og jeg optræde som sang nummer 2 med “Mi Amore”. Det er helt ubeskriveligt så meget jeg har glædet mig til i dag!! Det bliver så vildt og vi glæder os til at give alt hvad vi har på scenen. Det er en kæmpe oplevelse at være en del af noget så stort, og det er en drøm der går i opfyldelse hvis vi vinder!! Tusind tak til aller jer der støtter os. Generalprøven igår gik rigtig godt og i aften giver vi den endnu mere gas! Husk at i kan stemme ved at SMS sang nr 2. Vi ses i aften <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Smukke Grandprix Kjole