Den vildeste oplevelse!!

(null)Skærmbillede 2015-02-08 kl. 20.43.04(null)

Jeg er hjemme i København igen, efter hvad der føles som den længste, fedeste, hårdeste og mest fantastiske uge. Jeg er så taknemmelig for at have deltaget i Melodi Grandprix. Det er en kæmpe ære, at få lov at optræde foran mere end 8000 mennesker i Gigantium og over 1.6 millioner TV-seere hjemme i stuerne. Jeg har selvfølgelig lidt blandet følelser omkring vores placering, da jeg er et konkurrence menneske. Selvfølgelig ville jeg gerne have vundet, men samtidig er jeg ikke i tvivl om, at vi gjorde vores bedste og jeg er super stolt over vores optræden. Vi gav virkelig alt hvad vi havde, og så kan man ikke gøre mere <3 Vi blev meget hurtigt udråbt som favoritter i konkurrencen af bookmakerne, og det har måske ikke været en fordel set i bakspejlet. Samtidig er vores sang også blevet sammenlignet med “In A Moment Like This”. Det er samme sangskriver og det er en duet, men så synes jeg også at ligheden stopper der. Men desværre er der ofte en tendens til at journalister gerne vil sætte sangene i bås. Men anyways, jeg har kun positive ting at sige om hele oplevelsen og René og jeg er allerede blevet inviteret til London for at spille til  Grandprixfest. Jeg er super spændt på fremtiden og det tegner allerede godt 🙂 Hvis du ikke fik set showet kan du se det her. Xx

I am home again after a crazy and amazing night yesterday. I am very grateful to have performed for over 1.6 million people and it was a great honor to sing “Mi Amore” with René. Of course I feel a bit disappointed because we were one of the favorites to win the competition. But I am super proud of our performance and and we did our best <3 We are so happy about the people who voted for us and this is only the beginning. If you didn’t see the show yet you can watch it right here. Xx

   

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *