Watch the show online

Bag om Melodi Grandprix

Her er lidt billeder fra vores afterparty, samt nogle der er taget i løbet af dagene op til showet. Jeg har lært så mange nye dejlige mennesker at kende og det var også fedt, at gense folk jeg ikke har set i et stykke tid. Vi har virkelig fået meget opbakning fra alle fronter. Det har været helt fantastisk så meget støtte vi har fået fra folk vi ikke kender samt fra kærester, familie, venner og bekendte. Xx

Here are some pictures from the the Eurovision After Party and some other pictures I took during the show. It has all been an amazing experience and I have gotten to know a lot of great people as well. Thanks for all the love and support we got from Denmark  and also countries  outside of Denmark!! And all the support from families and friends. Xx

(null)(null)

(null)

(null)(null)(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 

   

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Watch the show online