Today + live radio interview

My top 5 videos on Instagram

Skærmbillede 2015-02-12 kl. 23.14.09

Jeg har lagt forskellige videoer ud på min instagram de sidste par måneder hvor jeg synger coversange og tænkte at jeg ville dele min top 5 over videoerne. Jeg har skrevet lidt om hver sang og hvorfor den inspirere mig.  Du må meget gerne sige til, hvis der er en speciel sang, du vil have mig til at synge. Du kan skrive det i kommentarfeltet herunder eller på min instagram @tinasmusic.

Sang nummer 1 er et cover af Ariana Grandes “Love Me Harder”. Jeg synes at hun er en virkelig dygtig sangerinde. Hun bliver ofte sammenlignet med Mariah Carey som er en af mine yndlingssangerinder. Dog er der ingen der kan slå Mariah Carey som hun sang i sine yngre dage, hvis du spørger mig 😉

I have been putting out small videos on my instagram the last few months where I’m singing some of my favorites songs. Unfortunately Instagram only allows videos that last up to 15 seconds. I thought I would show you my top 5 videos from insta and write a bit about every song and why it inspires me. Is there any song you would like to request? Please let me know by writing in the comment section underneath or on my Instagram. 

Song number 1 is a cover of Ariana Grande “Love Me Harder” I really love her voice and I think she made and awesome album. I have always been a fan of Mariah Carey and many people compare her to Mariah. No one can beat Mariah in the old days though if you ask me 🙂

Sang nummer 2 er et cover af “Rather Be” som er sunget af Clean Bandit. Jeg har ikke nogen speciel historie bag denne sang, men jeg synes den er super god og jeg bliver i godt humør når jeg synger den. Teksten handler om ægte kærlighed og om at støtte op omkring den du elsker og altid være der, for den person.

This is a Cover of “Rather Be” by Clean Bandit. No special story behind this song I just really like it and it makes me happy when I sing it. The lyrics remind me of true love and being there for each other.

Denne sang hedder “Chandelier” og er skrevet af Sia. Sia er en sindssygt talentfuld sangskriver og sangerinde og jeg er meget inspireret af hende. Vidste du at hun også har skrevet sangen “Diamonds” til Rihanna? Jeg er stor fan af Sia i hvert fald.

This is a cover of  “Chandelier” by Sia. Sia is so freaking talented and one of my favorite songwriters. Did you know that she also wrote the song Diamonds for Rihanna? And she also has a very cool voice. Im a Fan! 

Se min cover version af “Chandelier”  her.

Watch my cover version of  “Chandelier”  here.

“I See Fire” er skrevet af Ed Sheeran og var også titelsangen til filmen: Hobitten: The Desolation Of Smaug. Jeg elsker hans tekster og hans melodier. Ed Sheeran er en virkelig dygtig sanger og sangskriver og det er fedt at lave covers af hans sange.

“I see fire” is a song written by Ed Sheeran and it was also the theme song for the Hobbit Movie: The Desolation Of Smaug. I love the lyrics to this song and the melodi as well. Ed Sheeran is a very talented songwiter and singer and I love doing covers of his songs.

I See Fire cover part 2 #edsheeran #iseefire #cover #music #coversong

A video posted by Tinasmusic (@tinasmusic) on

Til slut har  jeg lavet et cover af John Legends ” All Of Me”. Jeg indspille sangen i Synergetics studiet som ejes af en af mine gode venner Daniel Salcedo. Vi havde det fedt under indspilningerne samt da vi optog videoen med den dygtige fotograf Mikkel Carlsen.

Last but not least I have a cover of  John Legend ” All Of Me” on my top 5. I recorded the song at the Synergetics Studio in Copenhagen which is owned by one of my good friends Daniel Salcedo. I had a great time recording and shooting the video with him and photographer Mikkel Carlsen.

Jeg håber at I  kan lide denne form for indlæg  og sig endelig til, hvis der er noget I kunne tænke jer, at jeg skrev om på bloggen. Sidst men ikke mindst, TUSIND TAK for alle de søde og fantastiske beskeder, jeg får på min instagram når jeg lægger videoer ud. I er grunden til at jeg fortsætter. I må have en dejlig aften allesammen.  Xx

I hope you liked the videos and let me know if there is something particular you want me to write about on the blog. And last but definitely not least THANK YOU with all of my heart for all the sweet and amazing comments I get when I post my videos on instagram. They mean so much to me and make me want to continue. Have a great evening everyone. Xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today + live radio interview