Kissable lips :-)

Today + live radio interview

I dag skal jeg hen og interviewes til et radioprogram der hedder “Mediebyen”. De skal lave et indslag om Grandprix og har derfor spurgt om jeg vil kigge forbi og fortælle om mine oplevelser som deltager i showet. Det vil jeg selvfølgelig gerne 🙂 Du kan høre programmet som sendes live fra kl 14.15 i dag på Universitetsradioen 95,5 fm. I ønskes en dejlig dag kære læsere. Xx

Today i am doing a live interview with the University Radio about the danish Eurovision. They are doing a program about it called “Mediebyen” and asked if I wanted to come and talk about my experiences from being in the show. You can listen to it at 95,5 fm but it will be in danish 🙂 have a great day everyone. Xx

(null)

(null)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kissable lips :-)