Min første single- Price To Pay

MGP pressebilleder:-)

Ugen igennem er der blevet skrevet en del i pressen om alle Grandprix deltagerne. Selvom hverken René eller jeg drak særlig meget til MGP’s afterparty kunne det godt se sådan ud, når man kigger på billederne 🙂 Jeg havde min dejlige kæreste Andi med til showet og afterparty, og selvom han har et nemt navn (synes jeg) lykkedes det hverken “Billed Bladet” eller “Se og Hør” at stave korrekt til det. Dog er mit efternavn stavet korrekt og det er et meget stort plus i min bog!! 🙂

(null)
Her er jeg med min kæreste Andi som nu går under navnet “Albi” 😀

Vi dansede og hyggede os sammen til efterfesten og her er det René Machon og Julie Bjerre der giver den gas.

(null)

 

(null)

 

(null)

De to søde turtelduer Julie Bjerre og Babou tog fusen på os alle ved at afsløre de var kærester den sidste aften. Vi er mange der ikke har lagt mærke til noget, så det har de virkelig skjult godt! <3

(null)

Sidst men ikke mindst går ugens overskrift til Andy Roda. Vi var alle ved at falde ned af stolen af grin da vi læste denne artikel på Ekstra Bladet. Drama, drama. Men overdrivelse fremmer jo som sagt forståelsen 🙂

(null)

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første single- Price To Pay