MGP pressebilleder:-)

Happy Birthday + Valentines :-)

(null)

I dag har min dejlige kæreste fødselsdag!! Han fylder 28 år, så han er stadig en baby 🙂 vi har været sammen i lidt under 1 år og han er den bedste kæreste man kan forestille sig! Han arbejder som kok og skal desværre arbejde i dag. Så jeg glæder mig til at fejre ham senere 🙂 Nå ja, og så er det jo også valentines dag i dag. Lidt sjovt han har fødselsdag samme dag som Valentines dag. Jeg går dog ikke op i valentines overhovedet og har aldrig gjort det. Uanset om man er i et forhold eller alene handler det om at få det bedste ud af livet og nyde at være der, hvor man er lige nu. Kærligheden kommer når man mindst venter det og ikke leder efter den…:-)

Today it is my boyfriends birthday. He is turning 28 years old and I can’t wait to celebrate him later tonight 🙂 he is the best boyfriend! ooh and today is also valentines day. I never celebrated valentines day before, because i don’t care so much about that tradition. I think it’s important to enjoy your life as much as possible every day. Have a great day everyone and remember that love comes when you least expect it.. 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MGP pressebilleder:-)