Happy Birthday + Valentines :-)

Pieces

(null)<

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jeg var forbi Pieces butikken på strøget forleden, hvor jeg fandt nogle super fede lyse cowboybukser, som er gode at have til foråret. Stoffet er stretch, så de giver sig også en del og er behagelige at have på. Jeg elsker Pieces butikkerne, når jeg skal købe basic wear. Jeg synes altid jeg kan finde noget godt derinde. Bare et lille tip, hvis du godt kunne bruge nogle nye bukser 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Birthday + Valentines :-)