Pieces

Dream Destinations!!

Skærmbillede 2015-02-15 kl. 10.49.05 Skærmbillede 2015-02-15 kl. 10.49.18 Skærmbillede 2015-02-15 kl. 10.49.30 Skærmbillede 2015-02-15 kl. 10.50.43Skærmbillede 2015-02-15 kl. 10.48.26

 

Jeg elsker virkelig at rejse og opleve nye steder og kulturer. Jeg har især en svaghed for smukke eksotiske strande. Jeg drømmer om at komme til Maldiverne, Seychellerne og Bora Bora. Indtil videre er de fedeste steder jeg har besøgt helt klar været Barbados og Mexico. Her står tiden stille på en anden måde end i DK og jeg har oplevet at svømme med havskildpadder og set de mest fantastiske farverige fisk begge steder. Jeg har sågar også svømmet i en flod, hvor der viste sig at være krokodiller. Det var på en lille ø i Mexico, som hedder isla de Holbox. – det fandt jo så først ud af da jeg var kommet op af vandet. Det gør jeg ikke igen! 🙂 “At rejse er at leve” lyder ordsproget, og det må jeg sige er sandt!! Er der mon nogen af mine læsere der også har været i Mexico eller Barbados eller andre smukke steder I kan anbefale? Hvad er jeres drømmedestination? Let me know 🙂 kys for nu.

I dream of visiting beautiful places such as the Maldives, Seychelles or Bora Bora. I really love to travel and experience other cultures and ways of life. Some of the most beautiful places I have visited so far are Barbardos and Mexico. It is like time is standing still when you are there and you get away from your every day busy life style. Both places I have tried to swim with sea turtles and see amazing kinds of fish in all kinds of different colours. Does any of my readers have a dream destination or some place you would recommend for traveling? Let me know <3 Have a great day everyone.

   

1

  • My family members always say that I am killing my time here at
    net, but I know I am getting familiarity everyday by reading thes
    fastidious articles or reviews.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pieces