Beyonce cover "Pretty Hurts"

Marriott Hotel

(null)

(null)

Igår aftes var jeg et smut på Marriott Hotel i København og fik den bedste burger EVER. Med bacon og ost og chilimayo. Alt det man ikke må spise, men den smagte fantastisk! Restaurenten på Marriott hotel hedder Midtown Grill og der er virkelig en god og hyggelig/ romantisk stemning der, med den fedeste udsigt ud til vandet på Islands Brygge. De har også et lille privat rum i restaurenten, som man kan leje. Måske jeg skulle overveje at leje det til min fødselsdag til sommer? Det kunne i hvert fald være et fedt sted at holde middagsselskab for nogle man gerne vil forkæle 🙂 Xx.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beyonce cover "Pretty Hurts"