Hygge - lys :-)

Today

I dag skal jeg til et spændende møde 🙂 og ellers står den på sangskrivning. Jeg har en masse ideer til nye sange inde i mit hovede, som jeg skal have optaget. Jeg bruger næsten altid mit klaver når jeg skriver nye sange. Jeg er ikke sindssygt god til at spille klaver, men god nok til at kunne akkompagnere mig selv når jeg synger. Jeg elsker den kreative proces der ligger i et skabe noget nyt. Music truly is my passion!! Hvad er din? 🙂 kys for nu.

Later today I have an exciting meeting 🙂 and after that I am going to write new songs. I have a lot of ideas in my head for new songs that I need to record. I usually play piano when im writing new songs. I love the creative proces of writing new song and creating new things. Music truly is my passion. What is your passion? Have a great day everyone. Xx

(null)

   

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge - lys :-)