Today

Happy thursday

(null)

I dag skinner solen lidt og det føles rigtig rart. Jeg har mødtes med en veninde på “Joe and the Juice” og fået min yndlings “Serrano Sandwich” med avocado, mozarella og Serrano samt en “Power Shake” som består af banan og jordbær. Det er den bedste kombi! 🙂

(null)

Jeg er begyndt at få styr på hvad der skal ske i fremtiden, og det føles rigtig godt 🙂 Jeg er så spændt på det hele! Lige nu længes jeg dog sådan efter sol og varme efter en laaaang vinter. Jeg er så heldig at jeg har en storesøster som bor i Malaga i Spanien, som jeg kan tage ned og besøge. Jeg har efterhånden været der en del gange, så jeg kender byen rigtig godt. Der er altid masser af liv og Spaniere er utrolig gæstfrie og søde. Det er helt klart et af mine favoritlande at rejse i. Jeg fandt lige nogle billeder frem fra sidst jeg var i Spanien. Jeg har en følelse af at vi ses igen inden længe <3

(null)

(null)

(null)

(null)

   

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today