Happy thursday

Inspiration

Jeg er stor fan af instagram og bliver selv meget inspireret af alle de smukke billeder fra forskellige dele af verden samt madopskrifter osv. Jeg er især vild med @tashoakleys instagram. Hun er en australsk iværksætter og model som bor i LA. Hun rejser rundt i hele verden og får taget billeder i forskellige bikinier som hun så sælger i sit firma “A Bikini A day”. Talk about dream life!! Check hende ud. Det er virkelig nogle flotte billeder, hvis du er til smukke strande og fede bikinier! 🙂

En anden instagrammer jeg er vild med, er den svenske fitness girl @skopljak. Hun har den fedeste stil og en virkelig flot og trænet krop. God inspiration til selv at komme igang og få rørt sig 🙂

Har i, mine kære læsere, nogle I følger på instagram som særligt inspirerer jer? Let me know, så jeg kan tjekke dem ud.
Rigtig god dag. Kys for nu. Xx

Btw, har jeg lagt nye sangvideoer ud på min instagram @tinasmusic. Håber I kan lide dem 🙂

(null)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy thursday