Den bedste start

Double Date

Igår var min kæreste og jeg på Bronx Burger Bar sammen med nogle af vores gode venner. Det var første gang jeg var der og nøj hvor er det bare nogle lækre burgere og fries! Jeg valgte den klassiske burger med curly fries og chilimayo. Så lækkert! Stedet var propfyldt, men vi fik et bord rimelig hurtigt. Dog vil jeg ikke anbefale deres sodavand ad libitum – vi fik noget grønt stads som smagte endnu mere giftigt end det så ud. Men burgerene kan helt sikkert anbefales. Der findes 3 forskellige restaurenter. En på Frederiksberg, Nørrebro og i indre by. Vi var på den i indre by på vandkunsten. Prøv det hvis du en dag får lyst til lækre burgere til en god pris!

(null)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste start