A Thousand Shades Of Grey

Today’s Outfit

Today’s outfit is very simple but has a summer feeling to it 🙂 Black skinny pants and a white top from Gina Tricot with nice details in the fabric. It’s very easy to dress up the outfit by adding some nice jewellery.

Dagens outfit er ret simpelt, men giver stadig en sommer -stemning 🙂 Mine sorte skinny jeans er fra Vero Moda og den hvide top med blonde detaljer i stoffet er fra Gina Tricot. Det er nemt at gøre ethvert outfit mere festligt, ved at tilføre nogle flotte smykker.

//pants from Vero Moda // top from Gina Tricot // bracelet from Nialaya // necklace from HM.

(null)

(null)

(null)

   

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Thousand Shades Of Grey