Today's Outfit

Songwriting

Jeg er i fuld gang med at skrive nye sange og en af dem vil blive min næste single!! Jeg vil gerne lave noget mere up-tempo musik fremover, da jeg både er vild med singer/songwriter stilen, men samtidig også elsker numre, man kan danse til, som f.eks Shakira og Rihanna’s sange. Jeg er spændt på, hvordan det kommer til at lyde. Man ved aldrig hvordan det bliver, når man går igang med at skrive nyt. Det er det, der er så fedt ved at skrive sange. Man kan få en idé til en ny sang på grund af et enkelt ord der inspirerer én eller en følelse man har. Det fedeste er når man sætter sig ved klaveret og sangen nærmest skriver sig selv. Jeg er ret sikker på, at min næste single den bliver på engelsk, da det er mit foretrukne sprog at synge på 🙂 håber I får en dejlig dag alle. Glæder mig til at kunne dele ny musik med jer. <3

I am in the process of writing new songs and one of them will be my next single!! Im soo excited. I want to make some more up-tempo songs that you can dance to. I love beautiful ballads but I also really like artists like Rihanna and Shakira when they make songs that make you wanna dance 🙂 these will be perfect for the summer time. When you are writing new songs you never know how they will turn out in the end. This is the cool part about wrting music. You can be inspired to write a song from as little as one word or a feeling you have. The best part is when you sit at the piano and the song is almost writes itself. I am pretty sure that my next single will be in english because i prefer to sing in this language. Can’t wait to share my new music with you. <3

(null)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's Outfit