Crying For No Reason

Back on track

(null)

(null)

Beklager at jeg ikke har blogget i et stykke tid. Jeg havde brug for at “trække stikket ud” i en lille periode og tage en pause fra bloggen og andre sociale medier. Jeg tror det er rigtig sundt at træde et skridt tilbage en gang imellem og samle ny energi og inspiration 🙂 Anyways, jeg er tilbage igen og dagen i dag startede fantastisk med en løbetur på 5 km efterfulgt af en frisk hjemmelavet juice med grapefrugt og æbler.
Jeg ELSKER når solen skinner og det er så rart at vi går imod varmere tider <3

Sorry I haven’t blogged for a while. I needed a small break from the social media. I think it’s important once in a while to take a step back and gather new inspiration and energy. Anyways I’m back and this day started with a great run of 5 km. I LOVE when the sun is shinning and it feels great that spring is finally here <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crying For No Reason