Sol på altanen :-)

Huske at leve mens du gør det!

(null)

 Jeg faldt over denne rørende artikel på Internettet i dag, om en 12 -årig pige der døde af kræft. Efter hendes død fandt hendes familie en masse håndskrevne noter, hun havde skrevet på bagsiden af et stort spejl, hun havde stående på sit værelse. De opdagede det først efter hun var gået bort. Pigen havde, på trods af sin sygdom, et lyst og positivt sind og havde skrevet en masse inspirerende tanker ned for at minde sig selv om hvordan man får et lykkeligt liv. Det er historier som disse der minder én om hvor dyrebart livet er og hvor vigtigt det er at leve mens man gør det! Jeg håber ikke det her blev alt for sukkersødt, men jeg deler det, da jeg synes det er vigtigt at huske og værdsætte det man har. Her er nogle af de tanker hun skrev ned:

(null)

(null)

(null)

(null)

Du kan læse hele artiklen her http://www.dailymail.co.uk/news/article-2648394/Maybe-not-happy-ending-maybe-story-Heartbroken-family-inspirational-3-000-word-secret-message-written-mirror-daughter-12-dies-cancer.html
Har i nogle “mottoer” i lever efter? Og hvad er det vigtigste i jeres liv? <3

   

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sol på altanen :-)