Malaga Moments

I studiet

Weekenden er lige om hjørnet og den skal bruges på at skrive og indspille ny musik <3 Jeg skal bl.a. i studiet på søndag og jeg glæder mig så meget! At skrive sange og indspille er noget af det bedste jeg ved! Jeg har en drøm om at tage til Los Angeles for at skrive ny musik. Det ville være fantastisk!

The weekend is just around the corner and I will spent it on writing and recording new music <3 Im going to a studio on sunday and I cant’ wait. Singing and recording is one of my favorite things to do and times flies when Im focusing on music. I dream about going to Los Angeles to write and record new music. That would be amazing!

PhotoFunia-4768ba1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malaga Moments