Studio Time

Sundaying

Dagen i dag har stået på masser af frisk luft og tapashygge med min dejlige kæreste. Jeg startede dagen  med at gå 12 km. Jeg trængte til at røre mig og følte ikke for at løbe i dag. Det blev derfor til en lang gåtur med musik i ørerne!! Fantastisk. Og så fik jeg også forbrændt det meste af den pizza jeg indtog igår (bonus 🙂

 

 

Senere på dagen købte min kæreste og jeg ind til Tapas og Sangria. Lidt spøjst på en søndag. I know! Men det var så hyggeligt og smagte virkeligt godt. Se evt. min opskrift på sangria lige her.

Håber I har haft en ligeså dejlig søndag ? Xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studio Time